Corona maatregelen – Lariks welzijn en zorg

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Het RIVM adviseert om zoveel mogelijk thuis te werken en thuis te blijven als je verkouden bent, hoest of koorts hebt. Dat betekent in ons contact met u het volgende:

Onze medewerkers

De medewerkers van Lariks volgen het advies van het RIVM. Dit betekent dat zij zoveel mogelijk vanuit huis werken. En sowieso thuiswerken als zij verkouden zijn of koorts hebben.

Huisbezoeken en afspraken

Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers? In dat geval belt hij of zij u om de afspraak telefonisch te doen of te verzetten.

Inloop bij Lariks in Huis van Leusden en De Heelkom

Er zijn geen  inloopspreekuren bij Lariks in Huis van Leusden. Wilt u contact met een medewerker neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Bij de Heelkom in Achterveld bent u op afspraak welkom op maandag en woensdag tussen 9.00 – 12.30 uur. U kunt vanaf 8.30 uur bellen voor een afspraak diezelfde ochtend.

Inloop op basisscholen

Er is geen  inloopspreekuur op de scholen. Vragen, zorgen? Bel tussen 9.00 – 12.30 uur naar Lariks via 033 303 44 44 of mail info@lariks-leusden.nl.

Trainingen, activiteiten voor groepen, ontmoeten

  • Tot 19 november zijn er geen groepsactiviteiten voor volwassenen. De groepen en trainingen voor jongeren tot 18 jaar zoals Get Stronger gaan wel door.
  • De buurt-en wijkcentra zijn gesloten.

Hand geven

Het RIVM adviseert om geen handen meer te schudden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Daarom geven wij geen hand meer. Wij hopen dat u dit begrijpt.

Informatie voor anderstaligen en luistertekst

Open deze link voor informatie in 8 andere talen en om de tekst te beluisteren

Meer informatie over corona

Op de website van de rijksoverheid leest u het laatste nieuws, wat te doen om besmetting te voorkomen en wat als je denkt dat je besmet bent.

Corona

Wilt u meer weten over [ONDERWERP]?
Neem dan contact op met onze consulent. U vind onze contactgegevens op de contactpagina.