automaatje

AutoMaatje zoekt chauffeurs

Tijd over en zin om echt iets te betekenen voor een ander? Word dan ANWB AutoMaatje in Leusden! Nu er weer meer mogelijk is en activiteiten starten, is er behoefte aan meer chauffeurs. Als AutoMaatje chauffeur rijd je inwoners die geen vervoer hebben in je eigen auto naar bijvoorbeeld de huisarts, de markt of de kapper. Zo zorg je dat mensen die geen vervoer hebben, toch kunnen meedoen in de samenleving. Als chauffeur maak je voor hen echt het verschil! Bovendien ontstaan er tijdens de ritjes vaak mooie gesprekken en bijzondere contacten.

Reacties van deelnemers: “Super, wat een uitvinding!”, “Fantastisch, ik ben er zo blij mee, want vervoer is een probleem voor me. Nu kan ik naar mijn zus!” En van chauffeurs: “Geweldig om mensen zo blij te kunnen maken”, “Dankzij de ritjes kom ik zelf ook nog eens ergens”, “De verhalen van de mensen zijn goud waard”. Als vrijwilliger ontvang je een kleine onkostenvergoeding van € 0,30 per kilometer. De ritten worden aangemeld bij Lariks en ingepland door een matchmaker. Je bepaalt zelf op welke dagdelen je zou willen rijden en je kunt bij elke rit aangeven of het jou uitkomt.

Meer weten over chauffeur zijn bij AutoMaatje? Kijk op www.lariks-leusden.nl of neem contact op met Bea van Burgsteden, b.vanburgsteden@lariks-leusden of bel 033 303 44 44. Ook zijn we op zoek naar matchmakers. Vind je het leuk om in overleg met de chauffeurs de ritten in te plannen? Neem ook dan contact op met Bea.