Tijd over en zin om echt iets te betekenen voor een ander? Wordt dan  matchmaker bij ANWB AutoMaatje Leusden.  AutoMaatje zorgt ervoor dat inwoners die geen vervoer hebben of geen mogelijkheid om gebruik te maken van het Openbaar Vervoer, toch kunnen meedoen in de samenleving. De vrijwillige chauffeurs van AutoMaatje brengen inwoners bijvoorbeeld naar de markt, het ziekenhuis of maken het mogelijk om bij iemand op bezoek te gaan. AutoMaatje maakt voor hen echt het verschil.

Om deze ritten mogelijk te maken zijn er matchmakers nodig. Deelnemers vragen een rit aan via Lariks en vervolgens kijkt een matchmaker of een deelnemer en een chauffeur gekoppeld kunnen worden. Als matchmaker heb je dus veel contact met alle vrijwilligers  die als chauffeur betrokken zijn.. AutoMaatje wordt ondersteund door een computersysteem dat het matchen makkelijk maakt.

Het team van de matchmakers is zeer betrokken en is goed op de hoogte van alle ontwikkelingen van AutoMaatje. De werkzaamheden als matchmaker kun je doen vanuit huis op een eigen computer of laptop. Voordat je gaat starten wordt je goed ingewerkt in het planningssysteem en het werkproces.

1 keer per maand is er een overleg in het Huis van Leusden om ervaringen met elkaar te delen en de werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen.

Vind je het leuk om minimaal 2 keer per week een paar uurtjes deelnemers en chauffeurs te koppelen dan zijn we op zoek naar jou!

Wilt u meer weten over het matchmaken of heeft u andere vragen neemt u dan contact op met de coördinator via Lariks 033-3034444 of matchmaker Henk Hogeweg 06-37654326. Zie ook www.automaatjeleusden.nl

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.