Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
Bestuurslid bij Alzheimer Nederland afdeling Amersfoort e.o. met portefeuille Alzheimer cafés
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
Leusden
Taakomschrijving
Als bestuurslid met portefeuille Alzheimer Cafés draag je je steentje bij binnen het bestuur en vind je het een uitdaging om de verbinding te leggen tussen het bestuur en de vrijwilligers van de Alzheimer Cafés en tussen de cafés onderling.
De taakomschrijving is als volgt:
  • Taken van het bestuurslid: – de contacten met de coördinatoren van de cafés onderhouden, – hen op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen de afdeling, – hen waar nodig en gewenst ondersteunen, – het coördinatorenoverleg organiseren, – samen met de coördinatoren het jaarlijkse activiteitenplan opstellen en evalueren, – in het bestuur de Alzheimer Cafés vertegenwoordigen, – een bijdrage leveren aan de bestuurlijke zaken die spelen in de afdeling.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • Je bent een verbinder die van aanpakken weet.
Tijdsbesteding
Minder dan 4 uur per week
Eventuele bijzonderheden
Wat zijn Alzheimer cafés?
Het Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. In het café geven we informatie en zorgen we voor een aangename, veilige sfeer waar mensen hun ervaringen met elkaar delen. Met een team van vrijwilligers en professionals worden deze avonden voorbereid en georganiseerd. In onze afdeling worden Alzheimer Cafés gehouden in Amersfoort/Leusden, Baarn/Soest, Bunschoten/Spakenburg en in Woudenberg/Scherpenzeel.
Korte omschrijving van de organisatie
Alzheimer Nederland afdeling Amersfoort e.o. is een belangenorganisatie voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. onze vrijwilligers organiseren in Amersfoort en omliggende gemeenten Alzheimer Cafés, geven voorlichting en training en behartigen de belangen van de doelgroep in brede zin.
URL naar vacature op eigen website
https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/amersfoort-eo
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Bertien Houwing
Adres
Stationsplein 121
Amersfoort 3818LE
Nederland
Map It
Telefoonnummer
06-10956009
E-mailadres
b.houwing@alzheimer-nederland.nl
Website organisatie
https://www.alzheimer-nederland.nl

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.