Citytrainers

Drie kersverse Citytrainers

Drie vrouwen uit Leusden kregen deze week, na hard werken, een felbegeerd Citytrainers certificaat. Mirjam Hagenaar, buurtsportcoach bij Lariks: “De drie vrouwen hebben zich zo ontwikkeld tijdens de cursus. Ik ben zo trots op wat we samen hebben bereikt.”

Cursus Citytrainer

Vorig jaar zijn de volwassenen begonnen aan de cursus Citytrainers. De cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten waarin theorie wordt afgewisseld met praktijk en 15 uur stage bij sportverenigingen, activiteiten van de buurtsportcoaches of andere sportaanbieders. Het doel van de cursus is te leren hoe je met en voor inwoners activiteiten organiseert en begeleidt. Er wordt gewerkt aan de vaardigheden; presenteren, ontwikkelen, organiseren, begeleiden en samenwerken.

Met een certificaat op zak kunnen de Citytrainers bij verschillende activiteiten in Leusden en Amersfoort aan de slag om nog meer mensen in beweging te krijgen. Zo draagt Citytrainer bij aan creatieve, sportieve en sociale gemeente!

Felicitaties van de wethouder

Wethouder van der Linde van Amersfoortwas aanwezig bij de uitreiking van de certificaten. Hij feliciteerde de Citytrainers en gaf een speciaal compliment aan twee vrouwen uit Leusden met een niet-Westerse achtergrond.