Get Stronger, start 10 maart 2022

Kaart wordt geladen...

Hoe blijf jij jezelf in stresssituaties? Hoe sta je stevig, ook als het leven je een duw geeft? Wil je beter voor jezelf opkomen of omgaan met de shit op school of thuis, zonder dat je alleen maar aan het praten bent?
Dan is Get Stronger iets voor jou!

Get Stronger is een training. Bewegen, maar ook praten. Over leuke en over lastige dingen: vrienden die iets van je willen, ouders die gaan scheiden, verslaving, school, alleen zijn, geloof, angst. Wat doe je en wat denk je als het gaat over jou en jouw leven? In Get Stronger sta je er niet alleen voor. De trainers Marcillia (Kiyoco) en Roel (buurtsportcoach) gaan met jou en de andere deelnemers aan de slag. Dat is vast even wennen. Tot je ontdekt dat het werkt en je niet de enige bent. 

Meedoen?

Voor jongeren in de gemeente Leusden is het gratis. Voor de start is er een intakegesprek met jou en je ouder(s) of opvoeder(s)( t/m 15 jaar verplicht). Woon je niet in de gemeente Leusden dan zijn de kosten €200,-. 

Let op; voor de inschrijving heb je een toestemmingsformulier nodig ondertekenend door een ouder/voogd.

Aanmelden doe je via de knop ‘reserveren’ hieronder. Geef bij de opmerkingen aan hoe oud je bent en stuur de contactgegevens van je ouders mee!

Heb je nog vragen? Bel/app met Roel (06 30649884) of Marcilia (06 12114994). Of mail naar r.brinkman@lariks-leusden.nl.

Datum 10 maart 2022
Tijd 16:00 - 17:30
Locatie MFC Atlas, Biezenkamp 288
Kosten

Direct reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.