Bij Kameleon Thuis, 4- 8 jaar

Kaart wordt geladen...

Bij De Kameleon Thuis leert kinderen dat ze niet de enige zijn waarbij er thuis iets is. Denk aan een scheiding, ruzies, een broertje of zusje met een beperking, een ouder die ziek is. In de groep leren ze spelenderwijs omgaan met emoties. Ze kunnen er ervaringen delen en een extra steuntje in de rug krijgen. Dit helpt hen om te gaan met de situatie thuis. 11 oktober start een  training voor kinderen tussen 4 – 8 jaar.

Wat leren kinderen?

Kinderen leren waar de spanningen vandaan komen, leren gevoelens te herkennen, zich te uiten en hun grenzen aan te geven. Dit alles doen ze samen met de handpop Kamil de Kameleon. De trainers doen oefeningen en spelletjes, vertellen verhalen en er wordt geknutseld. 

Bij De Kameleon Thuis bestaat uit negen bijeenkomsten voor kinderen. Voor de ouders zijn er twee (verplichte) bijeenkomsten waarin uitleg wordt gegeven over de invloed van spanning en stress op de kinderen. Ook worden handvatten gegeven hoe daar het beste mee om te gaan. Na afloop van de training zijn er eindgesprekken.

Deze Kameleon groep is volgeboekt. Wilt u op de wachtlijst voor de volgende groep? Laat het weten aan Corinne Mooren via c.mooren@lariks-leusden.nl

Datum 11 oktober 2021
Tijd 15:00 - 16:30
Locatie Fort33, Bavoortseweg 25
Kosten

Direct reserveren

Dit evenement is volgeboekt.