Kleurrijke vrouwen ontmoeten elkaar in de Bron

Kaart wordt geladen...

Kleurrijke vrouwen ontmoeten elkaar in de Bron

Nieuw in Leusden: de ontmoetingsgroep KleurRijke Vrouwen. Elke woensdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur komt de groep bij elkaar in de Bron, Hoefijzer 18.

De ontmoetingsgroep is voor vrouwen uit de gemeente Leusden die moeite hebben met rondkomen. De groep wordt begeleid door een coördinator van De Bron. Uitgangspunt is dat de deelnemers zich sterker voelen door het delen van ervaringen en tips met vrouwen in vergelijkbare situaties. Elke week staat er een ander thema centraal. Het kan gaan over opvoeden, financiën, bewegen of gezond eten. Het programma wordt samen met de vrouwen gemaakt. Als daar behoefte aan is, worden gastsprekers over bepaalde thema’s uitgenodigd en ook worden er regelmatig leuke activiteiten ondernomen.

KleurRijke vrouwen is het resultaat van een samenwerking tussen Stadsring51, Lariks, Diversiteit in Hulp en De Bron. Aanleiding voor de start van de groep zijn signalen van klanten en bezoekers waaruit de behoefte aan ontmoeting en geïnformeerd worden bleek. Door de handen ineen te slaan en gebruik te maken van ieders expertise en netwerk is het mogelijk een veelzijdig, inhoudelijk en preventief programma te ontwikkelen.

Meer informatie over deze ontmoetingsgroep? Meedoen? Neem contact op met

Evelien Roukema
tel nr: 06 13143235
Datum 04 november 2020
Tijd 10:00 - 11:30
Locatie De Bron - loop eens binnen, Hoefijzer 18,
Kosten