Educatief/cursus
MFC Atlas | donderdag 29 februari 2024 16:00 uur

Get Stronger! 15 -18 jaar

Hoe blijf jij jezelf in stresssituaties? Hoe sta je stevig, ook als het leven je een duw geeft? Wil je beter voor jezelf opkomen of omgaan met de shit op school of thuis, zonder dat je alleen maar aan het praten bent? Dan is Get Stronger iets voor jou!

Get Stronger is een training. Bewegen, maar ook praten. Over leuke en over lastige dingen: vrienden die iets van je willen, ouders die gaan scheiden, verslaving, school, alleen zijn, geloof, angst. Wat doe je en wat denk je als het gaat over jou en jouw leven? In Get Stronger sta je er niet alleen voor. De trainers Marcillia (Kiyoco) en Roel (buurtsportcoach) gaan met jou en de andere deelnemers aan de slag. Dat is vast even wennen. Tot je ontdekt dat het werkt en je niet de enige bent.

29 februari 2024 16:00 - 17:30 uur
MFC Atlas
Biezenkamp 288
3831JA Leusden
De tijd om in te schrijven is verlopen.

Meedoen?

Iedere donderdagmiddag van 16u tot 17.30u is er een training in Gymzaal Atria. Startdatum is 29 februari.  Voor de start is er een  intakegesprek van een half uur met jou en je ouder(s) of opvoeder(s). Ook vinden we het fijn van tevoren andere hulpverleners te spreken als die betrokken zijn. Dat horen we dus graag, maar uiteraard alleen met jouw toestemming. Bij de vijfde training en de negende training nodigen we de ouder(s) of opvoeder(s) uit. Een overzicht van de trainingsdata en oudertrainingen krijg je van tevoren van ons op de mail. 

Aanmelden!

Aanmelden doe je hier. Is dit je eerste keer bij Lariks? Maak dan eerst een profiel aan en meld je daarna aan voor Get Stronger.

Geef bij de opmerkingen in ieder geval aan:
1. Je leeftijd

2. Contactgegevens van je ouders

3. Optioneel: óf er al hulpverlening betrokken is, de contactgegevens en toestemming om contact op te nemen.

Heb je nog vragen? Bel/app met Roel (06-30649884) of Marcilia (06-12114994). Of mail naar r.brinkman@lariks-leusden.nl of marcilia@kiyoco.nl       

Ook te doen op deze locatie

Bewegen voor senioren

4 maart 2024 19:30 uur