Medipoint

Feestelijke opening nieuwe winkel Medipoint Leusden

Met een feestelijke themaweek opent de nieuwe winkel van Medipoint in Leusden. Van dinsdag 17 mei tot en met donderdag 19 mei zijn inwoners van Leusden en omgeving van harte welkom om kennis te komen maken in de winkel aan het Máximaplein 82 – 84.

René Martens, Commercieel Directeur bij Medipoint, opent de winkel op feestelijke wijze samen met Micha van Akkeren, bestuurder van lokale zorgorganisatie Beweging 3.0: “Met trots openen we opnieuw een winkel die dicht bij de mensen staat en die voor iedereen makkelijk toegankelijk is.”

Programma

De openingsweek vol activiteiten is georganiseerd in samenwerking met Leef3.nu, de ledenvereniging van Beweging 3.0. Mensen die lid zijn van deze ledenvereniging profiteren de hele week van 20% korting in de winkel.

  • Dinsdag 17 mei – themadag Beter bewegen en Eropuit
    Met advies en informatie over mobiliteit en beter bewegen, een keuringsbus voor rijbewijskeuringen en een lokale bustocht langs bezienswaardigheden in Amersfoort en Leusden
  • Woensdag 18 mei – themadag Fijner thuis
    Met advies over langer en prettiger zelfstandig thuis wonen door een woningcheck, warme maaltijden aan huis en informatie over hulpmiddelen in huis
  • Donderdag 19 mei – themadag Gezondheid en preventie

Laat een gezondheidscheck uitvoeren of draai aan het rad van fortuin en win leuke prijzen zoals gratis maaltijden aan huis

Hulpmiddelen via Medipoint

Medipoint biedt inwoners van Leusden en omgeving een breed assortiment aan zorghulpmiddelen. Of het nu gaat over spoedig herstel na een operatie of zwangerschap, beter bewegen buitenshuis of een zorghulpmiddel voor een fijner thuis.

Adres: Medipoint, Máximaplein 82 – 84, 3832 JS Leusden

Openingstijden: Ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur. Za: 09.30 – 16.00 uur

Over Medipoint

Medipoint is de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen in Nederland. Iedereen kan er terecht voor het lenen, huren en kopen van zorghulpmiddelen en ook met zorgvragen en voor advies. Met 50 winkels en meer dan 160 uitleenpunten is Medipoint altijd fysiek dichtbij om met persoonlijk en deskundig advies te ondersteunen. Om de zorg voor iedereen toegankelijk te houden werkt Medipoint regionaal samen met verschillende gemeenten aan de Wet maatschappelijke ondersteuning en landelijk met alle zorgverzekeraars. Het Medipoint Care Team onderhoudt nauw contact met professionals binnen de zorg en biedt trainingen, cursussen en advies over complexe zorgsituaties. Medipoint ontzorgt in het hele proces.