coördinator coach4you

Gek op lezen en nieuwe mensen ontmoeten?

Heeft u juist nu, in deze coronaperiode, de tijd om mooie boeken te lezen en de behoefte om uw leeservaring met anderen te delen? Word dan lid van een Senia-leesclub, ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken. Met inachtneming van de dan geldende regels gaan we in oktober weer van start met (kleine) leesclubs rondom diverse programma’s: literatuur, (kunst)geschiedenis, biografieën, filosofie, Engels, Duits en Frans. De leesgroepen maken een keuze uit een gevarieerde boekenlijst, opgesteld door deskundigen. De boeken worden besproken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden.

Wilt u eens vrijblijvend deelnemen aan een boekbespreking? Dan heeft u nu de kans om het

Woensdag 12 augustus en bij voldoende aanmeldingen donderdag 13 augustus, aanvang 19.30 organiseert Senia leesclubs in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een “open” leesclub” in de Bibliotheek Leusden.

“Het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells” staat centraal. Een ontroerende en prachtige roman van een veelgeprezen jong Duits talent, over het verwerken van verlies en eenzaamheid en over de vraag wat onveranderlijk is in de mens. Bovenal is het een grootse liefdesgeschiedenis.

Is uw belangstelling gewekt? Neem voor meer informatie en/of opgave een kijkje op de website www.senia.nl, of neem contact op met liesbeth.ram@senia.nl