Huiskamer van Leusden

Op zoek naar iemand die u kan helpen?

Iemand voor klusjes in en om het huis? Een maatje om de draad weer op te pakken? Iemand om de hond uit te laten tijdens ziekenhuisopname? Iemand die u wil helpen met de Nederlandse taal? Met al deze vragen en meer bent u welkom!

Corona hulp

Noodgedwongen thuis? In thuisquarantaine? Boodschappen nodig, hond uitlaten, behoefte aan een luisterend oor?  Vul dan dit formulier in en een vrijwilliger neemt contact met u op.

Bent u professional en wilt u voor een cliënt de Huiskamer inschakelen? Klik dan hier. 

Liever telefonisch? Bel op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur 06 500 60 890. Of mail huiskamervanleusden@gmail.com

Huiskamer biedt hulp bij vervoer naar vaccinatielocatie

Heeft u vervoer nodig naar de vaccinatielocatie? Download hier de folder met de informatie. (ook als u wilt helpen bij het vervoer van en naar de locaties)

HuiskamerHoe werkt het?

U bent op zoek naar een vrijwilliger. Voor u zelf, voor een naaste of voor iemand waar u als mantelzorger of professioneel voor zorgt. 

U kunt telefonisch contact opnemen via tel: 06 500 60 890 of per mail: huiskamervanleusden@gmail.com 

Bij Huiskamer van Leusden werken vrijwilligers. Zij bespreken met u uw hulpvraag en zoeken in het brede aanbod van de diverse Leusdense vrijwilligersorganisaties een passende oplossing voor uw vraag.

De vrijwilligers werken nauw samen met Lariks. Is er (deels) professionele ondersteuning nodig, bijvoobeeld huishoudelijke hulp of dagbesteding, dan kan dat in overleg met Lariks worden georganiseerd.

Waarom Huiskamer van Leusden?

In de gemeente Leusden zijn enthousiaste vrijwilligersorganisaties, diverse fondsen die financiële middelen beschikbaar stellen en er is vraag naar de inzet van vrijwilligers. Kortom, alle ingrediënten voor een samenleving waarin vrijwillige ondersteuning waarde toevoegt.

Maar overkoepelend inzicht in vraag en aanbod ontbrak. Reden voor de gemeente Leusden, Lariks en een aantal vrijwilligersorganisaties om samen te werken aan de realisatie van een toegankelijk coördinatiepunt voor vrijwilligerswerk. Want: Samen kunnen we meer mensen sneller helpen.