Eenzaam?

Iedereen voelt zich weleens eenzaam of verlaten. Het is een gevoel van leegte, verdriet en soms van angst. Het is een persoonlijke beleving. Iemand met weinig contacten hoeft niet per se eenzaam te zijn. Terwijl iemand die veel mensen om zich heen heeft, zich toch eenzaam kan voelen. Je bent pas eenzaam als je het gemis aan relaties of contacten als negatief ervaart. Het is iets wat je alleen zelf kunt voelen en waar weinig mensen graag over praten. Ook toegeven dat je eenzaam bent is vaak lastig. Eenzaamheid doorbreken is vooral iets wat u zelf moet doen. Hulp van de omgeving kan helpen, maar zonder eigen inzet en motivatie lukt het niet.

Coördinator Steun bij Verlies / Verliespunt

Anderen ontmoeten

In Leusden zijn er diverse locaties waar u andere mensen kunt ontmoeten en waar u van harte welkom bent. Ook worden er bijna dagelijks diverse activiteiten georganiseerd. Kijk hier voor een overzicht. Of kijk eens hier bij ontmoetingsplekken in uw buurt.

Meer weten? Of met iemand kijken wat er mogelijk is?

Neem contact op met Lariks via 033 303 44 44 op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur  of mail ons: mailto:info@lariks-leusden.nl.

Kent u iemand die eenzaam is? Of sociale contacten mist?

Lees hier een aantal tips.