informatiemarkt

19 juni Informatiemarkt Vitaal ouder worden

Lariks organiseert op maandag 19 juni een informatiemarkt voor inwoners van gemeente Leusden die meer willen weten over vitaal ouder worden. Na ontvangst met een drankje en wat lekkers kunnen bezoekers bij de ‘marktkramen’ informatie krijgen over wonen, vervoer, financiën, bewegen, voeding, mentaal welbevinden en meedoen in de samenleving. De kraampjes worden bemensd door vrijwilligers en professionals. Met hen kunnen bezoekers in gesprek gaan over ouder worden in Leusden.

Aanwezige professionals zijn onder andere Wmo consulent, Christine van Monsjou, Buurtsportcoach (van het jaar!) Mirjam Hagenaar, een voedingsdeskundige en Lariks’ mantelzorgondersteuner, Corinne Mooren. De vrijwilligers die aanwezig zijn, zijn werkzaam bij het Sociaal Maatschappelijk Steunpunt (o.a. hulp bij financiële vragen en aanvragen van toeslagen), bij Huiskamer van Leusden en bij de Ouderenbonden.

Wethouder Treep

De bijeenkomst is in Huis van Leusden (’t Erf 1), inloop vanaf 15.15 uur en duurt tot 17.00 uur. Om 15.30 zal wethouder sociaal domein, Marleen Treep de bijeenkomst openen en iedereen welkom heten.

Bent u er ook bij? Meldt u dan voor 14 juni aan.

Dat kan online: aanmelden voor informatiemarkt 19 juni

Per mail: naar vitaalouderworden@lariks-leusden.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer of door te bellen naar Lariks: 033 303 44 44.