LeusdenLeeft

Wat is er te doen? Bekijk het op de LeusdenLeeft app!

De LeusdenLeeft app is terug van weggeweest. De app is weer te downloaden in de stores en is verbeterd. De vernieuwde app laat per dag zien wat er te doen is in de gemeente Leusden. Gemakkelijk te gebruiken op uw mobiel of tablet.

Welke activiteiten staan op de app? Er is in de gemeente Leusden van alles te doen. Op de app vindt u dus ook veel. Van biljarten in De Bron en koffiedrinken in de Oude Bieb tot Girls Only bij Fort33 en tennis voor senioren bij KC Antilopen. Gemiddeld vindt u op de app wel 12 activiteiten per dag!LeusdenLeeft app

Weten wat er volgende week te doen is? Klik op de kalenderfunctie en kies de dag waarop u iets wilt gaan doen.

Iets leuks gevonden? Laat het weten aan een ander via de handige whats-app functie. Of nodig die ander uit om mee te gaan.

Zelf een activiteit of evenement delen? Dat is heel eenvoudig via www.leusdenleeft.nl/aanmelden. Met behulp van een formulier deelt u in een paar stappen uw evenement met alle gebruikers van de app. De app deelt automatisch de activiteiten van DAVA, Fort33, LeusdenZet, Theater De Tuin, De Til, VVV Eemland en www.lariks-leusden.nl.

TIP: Heeft u de oude versie van de app nog uw telefoon staan? Verwijder deze dan en download de LeusdenLeeft app opnieuw.

Hulp nodig bij het downloaden of gebruik? Op maandag van 10 – 12 uur is er het Digitaal Hulpplein van Gilde Leusden in de bibliotheek (de bibliotheek is dan gesloten voor het uitlenen van boeken). U kunt met uw smartphone, tablet, e-reader of laptop bij een van de vrijwilligers van Gilde Leusden terecht om problemen op te lossen of om te leren hoe je iets moet doen.

Liever op papier? Een deel van het aanbod dat op de LeusdenLeeft app staat, vindt u in de folder ‘Welzijn en Zorg. Dat doen we samen’. De folder is op te halen bij Lariks in Huis van Leusden en aan te vragen via 033 303 44 44.

 De LeusdenLeeft app is een initiatief van de gemeente Leusden en Lariks. Met de app maken we meedoen in de samenleving en deelname aan de vele activiteiten en voorzieningen nog gemakkelijker.