Kerstwensboom

Kerstwensboom

De feestmaand december is dit jaar anders dan anders, maar dat geldt ook voor januari! Want tot tenminste 19 januari moeten we ons houden aan strenge coronamaatregelen. Daarom hebben we de Kerstwensboom bedacht. Met deze online Kerstwensboom kun je een inwoner van de gemeente Leusden in januari verrassen met een Opsteker of een Complimentje. De opsteker is voor iemand die wat aandacht verdient. Het complimentje is voor iemand die iets bijzonders voor jou of je buurt heeft gedaan.

Meedoen is heel eenvoudig. In een paar tellen heb je het formulier hieronder ingevuld. Dan zorgen wij dat er in januari een leuke attentie wordt bezorgd bij deze persoon. De actie is voor inwoners van de gemeente Leusden.

Doe je mee en maak je een ander blij?

De Kerstwensboom is een initiatief van gemeente Leusden en Lariks.

Kerstwensboom

  • In deze online kerstboom kun je een wens voor een ander plaatsen. Je kunt een opsteker geven aan iemand die wel wat aandacht verdient. Of je kunt een complimentje geven aan iemand die iets bijzonders voor jou of je buurt heeft gedaan. Vul hieronder je eigen gegevens in. Kies voor een Opsteker of Compliment en vul vervolgens de naam en adresgegevens in van de persoon die deze verdient. Dan zorgen wij dat er in januari een leuke attentie wordt bezorgd bij deze persoon. De actie is voor inwoners van de gemeente Leusden.