Abrona

Abrona is een christelijke organisatie voor dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. De ruim 1.300 professionele en gedreven medewerkers en bijna 800 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor ruim 1.800 cliënten. Abrona wil een bijdrage leveren aan het verwerven en behouden van een eigen plek in de samenleving. Met én voor de cliënt.

Onder het motto ‘Ieder z’n kracht’ wil Abrona werken aan een sterke samenleving, die mensen ondersteunt die het echt nodig hebben.Daardoor kunnen ook sociaal kwetsbare mensen een bijdrage leveren aan hun omgeving. We stimuleren mensen zoveel mogelijk zelf te doen: thuis, in de wijk, op het werk, tijdens dagbesteding, bij het volgen van een training of tijdens vrije tijdsbesteding en sport.

Samen met anderen richten we ons op het ondersteunen en ontwikkelen van (individuele) mensen en daarmee van de samenleving als geheel. Het aansluiten op de lokale vraag staat voor Abrona centraal. De verschillende ingrediënten en manier van bereiden bepalen de specifieke, lokale smaak.

Zorgadviseurs
Wilt u informatie en advies over het zorg-/ begeleidingsaanbod van Abrona, dan kunt u bellen met 088-2019911.
Wilt u informatie over Abrona Behandeling en Expertise, dan kunt u bellen met 088-2019302.
U kunt ook direct een aanmelding doen met één van onze aanmeldformulieren. In het formulier staat vermeld waar de (digitale) aanmelding naartoe gestuurd kan worden.
Naar aanleiding van uw vraag/ aanmelding, zal één van de zorgadviseurs contact met u opnemen.

Kaart wordt geladen...
Adres Abrona
Sterrenberglaan 6
3712 XA Huis ter Heide
Telefoon 088 201 99 11
Website www.abrona.nl
Contactpersoon
E-mail info@abrona.nl
Terug naar kaart