Alzheimer café

Alzheimer café

Alzheimer Café organiseert maandelijks bijeenkomsten over de verschillende aspecten van Alzheimer en dementie

De Alzheimer Cafés, Theehuizen en Trefpunten zijn ontmoetingsplekken met maandelijkse informele bijeenkomsten voor mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en belangstellenden. De activiteiten starten meestal met een interview met betrokkenen (mensen met dementie, familie of een professional) of een lezing. Daarna kunnen de bezoekers ideeën, informatie en ervaringen uitwisselen.

Alzheimer Café Amersfoort-Leusden is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland met: Afdeling Amersfoort e.o. Dementelcoach en Buurtzorg.

Klik hier voor het programma van Alzheimer Café Amersfoort-Leusden

Let op:

Het Alzheimer Café voor Amersfoort en Leusden zal vanaf juli 2018 plaatsvinden in wijkcentrum Het Klokhuis te Amersfoort en niet meer in Huis Heiligenberg. Voortaan worden de avonden gehouden op de laatste donderdag van de maand. Het Café is als voorheen geopend van 19.00 uur tot 21.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Het Klokhuis is gelegen aan de Weberstraat 2 te Amersfoort. Er is zowel de mogelijkheid om een avond voor een intieme, kleine groep te organiseren als voor een grotere groep. Prettig is de ruime parkeergelegenheid bij het Klokhuis voor mensen die afhankelijk zijn van de auto.

 

 

Kaart wordt geladen...
Adres Alzheimer café
Weberstraat 2
3816 VC Amersfoort
Telefoon
Website
Contactpersoon
E-mail
Terug naar kaart