Amerpoort

Amerpoort

Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat is onze missie. Samen met medewerkers, vrijwilligers, buren, partners en kennisinstituten bieden we cliënten de mogelijkheid mee te doen aan het dagelijkse leven en hun bijdrage te leveren aan de samenleving.

Amerpoort begeleidt cliënten bij wonen, werken, dagbesteding, logeren en vrije tijd. We hebben een gevarieerd aanbod van diensten op vele locaties. Elk met zijn eigen kleur, sfeer, geschiedenis en met ruimte voor verschillende levensbeschouwingen.
Amerpoort ondersteunt 2450 mensen met een verstandelijke beperking in de provincies Utrecht en Flevoland en in ’t Gooi: van jong tot oud en van licht tot ernstig meervoudig beperkt.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd in de ondersteuning, begeleiding, woonlocaties of dagbesteding van Amerpoort? Neem dan contact op met een consulent van de afdeling Zorgbemiddeling. U – of uw familielid – kunt u op de volgende manieren aanmelden:

· zelf, door middel van het aanmeldformulier

· via een verwijzer

· via het zorgkantoor dat een indicatie van het Centraal Indicatieorgaan voor de Zorg (CIZ) naar ons stuurt.

Op het aanmeldformulier vult u de gegevens in die wij nodig hebben om uw aanmelding in behandeling te nemen. Na ontvangst nemen wij contact met u op voor een oriënterend gesprek. In dat gesprek verkennen we samen uw wensen en behoeften. Vervolgens gaan wij op zoek naar een passend aanbod voor u.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer:
(035) 647 5252 (optie 1) of via e-mail: zorgbemiddeling@amerpoort.nl.

Kaart wordt geladen...
Adres Amerpoort
Nieuwenoordlaan 12
3744 PA Baarn
Telefoon 035 647 5252
Website www.amerpoort.nl
Contactpersoon
E-mail zorgbemiddeling@amerpoort.nl
Terug naar kaart