Dagbesteding bij De Hoeve in Leusden

Dagbesteding bij De Hoeve

Dagbesteding bij De Hoeve biedt voor inwoners die de uitdaging aankunnende mogelijkheid om stappen te nemen op de participatieladder.

De Hoeve is een werk- en dagbestedingslocatie in Leusden. De dagbesteding zit op de locatie van boerderij Groot Schutterhoef. De Hoeve is voor mensen voor wie het (nog) niet mogelijk is om te werken. Bij de Hoeve werken mensen een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding in Leusden

Wij bieden professionele begeleiding met een duidelijke structuur. Op de boerderij zijn een aantal dieren aanwezig waaronder een pony en kippen. De werkzaamheden voor de deelnemers zijn heel divers. Zo kun je aan de slag met het verzorgen van de dieren of werken in het groen. Daarnaast kun je assisteren of ondersteunende taken uitvoeren bij activiteiten voor de bewoners van Groot Schutterhoef.

De lessen en begeleiding naar werk

Bij De Hoeve kun je worden opgeleid tot assistent medewerker in de schoonmaak of tot woonhulp. Je volgt dan lessen en doet werkervaring op in de praktijk. Aan het eind van het traject doe je examen. Je ontvangt daarna een certificaat op MBO niveau 1. We bereiden je voor in het traject naar werk.

Van dagbesteding naar een leerlijn in ons Leer Werk Traject, vervolgens naar een werkervaringsplek bij een extern bedrijf en waar mogelijk toeleiding naar vrijwilligerswerk of een betaalde baan. De Hoeve biedt maatwerk begeleiding aan cliënten.

Andere dagbestedingslocaties in Leusden? Klik hier.

Kaart wordt geladen...
Adres Dagbesteding bij De Hoeve in Leusden
Arnhemseweg 23
3832 GH Leusden
Telefoon 06 – 15 64 82 83
Website https://www.philadelphia.nl/locatie/de-hoe-1
Contactpersoon
E-mail lwtdehoeve@philadelphia.nl
Terug naar kaart