Huiskamer van Leusden (in Bibliotheek)

Op zoek naar iemand die kan helpen?

Iemand voor klusjes in en om het huis? Een vrijwilliger voor de kookgroep? Een maatje om de draad weer op te pakken? Iemand om de hond uit te laten tijdens ziekenhuisopname? Een taalcoach? Iemand die een kaartje wil leggen? Met al deze vragen en meer bent u welkom bij Huiskamer van Leusden!

Hoe werkt het?

U heeft hulp nodig. Voor u zelf, voor een naaste of voor iemand waar u als mantelzorger of professioneel voor zorgt. Dan kan Huiskamer u helpen. Huiskamer werkt nauw samen met alle vrijwilligersorganisaties en weet welke fondsen er in Leusden zijn om zo nodig een beroep op te doen.

Openingstijden en locatie

Van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur in de Bibliotheek Leusden. De Huiskamer is ook telefonisch bereikbaar op 06-50060890 of per mail: huiskamervanleusden@gmail.com 

Bij Huiskamer van Leusden werken vrijwilligers. Zij bespreken met u uw hulpvraag en zoeken in het brede aanbod van de diverse Leusdense vrijwilligersorganisaties en fondsen een passende oplossing voor uw vraag.

De vrijwilligers werken nauw samen met Lariks. Is er (deels) professionele ondersteuning nodig, bijvoobeeld huishoudelijke hulp of dagbesteding, dan kan dat in overleg met Lariks worden georganiseerd.

Kaart wordt geladen...
Adres Huiskamer van Leusden (in Bibliotheek)
Hamersveldseweg 77
3833 GL Leusden
Telefoon
Website
Contactpersoon
E-mail
Terug naar kaart