Kameleon

Jeugdfonds De Boom

Stichting Jeugdfonds De Boom maakt voor kinderen uit gezinnen met een minimuminkomen allerlei activiteiten mogelijk. Van een laptop voor school tot bezoeken van de peuterspeelzaal. Lees hier meer over de mogelijkheden en hoe u een aanvraag doet. 

Hobby’s via Jeugdfonds De Boom
Kinderen van 4 t/m 17 jaar uit gezinnen met een minimuminkomen kunnen via het fonds sporten, muziek maken of een andere hobby uitvoeren. Het Jeugdfonds is opgericht door Stichting De Boom en wordt uitgevoerd door Lariks.

Het Jeugdfonds vergoedt de kosten van één activiteit en de bijbehorende kosten om de activiteit te kunnen uitvoeren. Voorbeelden van activiteiten die vergoed kunnen worden zijn: sporten, muziekles, lidmaatschap van een computerclub en creatieve lessen. Bijbehorende kosten die vergoed worden zijn de benodigde kleding en attributen.

Naar de Peuterspeelzaal via Jeugdfonds De Boom
Kinderen van 2-4 jaar uit gezinnen met een minimuminkomen* kunnen twee dagdelen naar de peuterspeelzaal in Leusden. Er wordt een vergoeding verstrekt voor twee dagdelen per week. Informatie over de peuterspeelzalen en de bereikbaarheid via hun website. Tel. 033 – 463 21 62.

Als uw peuter in aanmerking komt voor een bijdrage uit het Jeugdfonds dan kunt u het aanvraagformulier invullen.

Vergoeding vakantiekamp
Eenmaal per jaar kan een vergoeding worden aangevraagd om uw kind te laten meegaan op vakantiekamp. Dit kan gaan om een zeilkamp, ruiterkamp, voetbalkamp, actiekamp etc.

* Uw inkomen mag niet hoger zijn dan 130% van de bijstandsnorm. Uw vermogen mag niet hoger zijn dan € 12.240,- Jeugdfonds vergoedt de kosten van één activiteit en de bijbehorende kosten om de activiteit te kunnen uitvoeren. Voorbeelden van activiteiten die vergoed kunnen worden zijn: sporten, muziekles, lidmaatschap van een computerclub en creatieve lessen. Bijbehorende kosten die vergoed worden zijn de benodigde kleding en attributen.

 

Kaart wordt geladen...
Adres Jeugdfonds De Boom
t' Erf 1
3831NA Leusden
Telefoon 033 303 44 44
Website
Contactpersoon
E-mail info@lariks-leusden.nl
Terug naar kaart