Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met psychische of sociale problemen. Denk aan mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats, slachtoffers van huiselijk geweld of iemand die op meerdere gebieden ondersteuning nodig heeft. Bent u de grip op uw leven even kwijt? Dan kunt u bij ons terecht.

Hulp op maat
Wij bieden hulp bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Omdat niemand hetzelfde is, bieden we altijd hulp op maat. Wij kijken goed naar wat u zelf kunt en wilt. De ondersteuning die wij bieden is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig is. Mensen begeleiden naar (vrijwilligers)werk is hierbij een belangrijk doel. Wij ontwikkelden verschillende succesvolle initiatieven die dit mogelijk maken.

Doelgroep

Wij bieden zorg op maat aan een brede doelgroep. Het gaat om mensen met een psychiatrische diagnose, (tijdelijke) psychosociale problemen, een hersenbeschadiging, een forensische maatregel, een dubbele diagnose (combinatie van verslaving én een psychiatrische diagnose), slachtoffers van huiselijk geweld, tienermoeders, jong en oud met autisme, zwerfjongeren en dak- of thuislozen. We ondersteunen (jong)volwassenen met meervoudige en complexe problemen. Vaak in combinatie met een (acute) huisvestingsvraag.

Kaart wordt geladen...
Adres Kwintes
Van Asch van Wijckstraat 1
3811 LP Amersfoort
Telefoon 0800 5946837
Website www.kwintes.nl
Contactpersoon
E-mail info@kwintes.nl
Terug naar kaart