Psychogoed – online hulp bij opvoeden

Online hulp bij opvoeden (en echtscheiding). Als opvoeder kun je soms best een beetje hulp of advies gebruiken, maar dan wel wanneer het jou uitkomt. Of je nú met je handen in het haar zit en direct een oplossing zoekt, of liever ’s avonds na je werk aan de slag gaat, bij Psychogoed bepaal jij welke hulp je nodig hebt en op welk tijdstip je aan de gang gaat.

Online cursus Positief Opvoeden

Wil je graag positief opvoeden? En vind jij dat ook zo’n flinke uitdaging? Creëer thuis meer rust en positiviteit met de online cursus Positief Gezin. In 4 weken leer je hoe je je kind positief kan benaderen en hoe je kan omgaan met de emoties van je kind, zodat er meer gezelligheid ontstaat in jouw gezin!

https://psychogoed.nl/positief-gezin-cursus/

Online hulp scheiden en kinderen

Ga je scheiden of ben je gescheiden? Een scheiding heeft een grote impact op kinderen. Jij als ouder kan veel betekenen en problemen bij je kind voorkomen. Wil jij weten wat jij kan doen om te zorgen dat je kind zo goed mogelijk door de scheiding komt? Help je kind de scheiding een plek te geven.

Veel gratis informatie met praktische tips of volg de online cursus.

https://psychogoed.nl/scheiden/echtscheiding-steun-je-kind/

Ouders met een inkomen op bijstandsniveau die de kosten voor de e-coaching niet kunnen betalen, kunnen contact opnemen met Lariks om te inventariseren of er mogelijkheden zijn voor financiële tegemoetkoming.

Kaart wordt geladen...
Adres Psychogoed – online hulp bij opvoeden
Piet Heinstraat 18
3582BZ Utrecht
Telefoon
Website https://psychogoed.nl/
Contactpersoon
E-mail
Terug naar kaart