Speciaal voor mantelzorgers

Voor mantelzorgers in gemeente Leusden organiseert Lariks in augustus twee activiteiten: op 21 augustus de maandelijkse koffieochtend en op 24 augustus een wijnproeverij. Deelname is gratis, wel vooraf aanmelden (vol is vol).

Ontmoeten en ontspannen

Uit onderzoek onder mantelzorgers in gemeente Leusden blijkt dat er behoefte is aan ontmoeten van andere mantelzorgers om zo ervaringen te kunnen delen en aan ontspannende activiteiten. De koffieochtend en de wijnproeverij bieden beide. De koffieochtend is (elke maand) in De Bron. Datum 21 augustus van 10 – 12 uur. De wijnproeverij op 24 augustus wordt verzorgd door vinoloog Arne Kleefman en vindt plaats bij Hoeve Groot Zandbrink vanaf 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur.

Mantelzorgers uitgenodigd

Mantelzorgers uit gemeente Leusden zijn van harte uitgenodigd voor de activiteiten. Voor beide activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers, dus meld snel aan.

Aanmelden voor koffieochtend op 21 augustus via deze link.

Aanmelden voor wijnproeverij op 24 augustus via deze link

Hulp nodig bij het aanmelden? Mail naar mantelzorg@lariks-leusden.nl of bel ons via 033 303 44 44.

Lariks steunpunt mantelzorg

Lariks biedt ondersteuning aan mantelzorgers. Zowel aan volwassen mantelzorgers als aan jonge mantelzorgers. Dit doet Lariks door activiteiten te organiseren waar behoefte aan is, en met informatie, advies en zo nodig passende ondersteuning of zorg. Ook verzorgt Lariks het Mantelzorgcompliment voor volwassenen en voor jonge mantelzorgers. Aanvragen van deze waardering kan via Lariks. Meer informatie vindt u hier of neem contact op via 033 303 44 44 of per mail: mantelzorg@lariks-leusden.nl