buurtsportcoach

Mirjam is buurtsportcoach van het jaar!

Mirjam Hagenaar is vandaag uitgeroepen tot Buurtsportcoach van het jaar. Er waren drie genomineerden. Tijdens een landelijke bijeenkomst van belangenorganisatie Wij Buurtsportcoaches werd bekendgemaakt welke van de drie genomineerden de meeste stemmen wist te krijgen. In de weken voorafgaand aan vandaag kon online worden gestemd. Tijdens de bijeenkomst kreeg ook de zaal nog gelegenheid hun voorkeur te geven.

Marie-Jose Hermans, directeur van Lariks: “Wij wisten natuurlijk al lang dat Mirjam een topper is. We zijn enorm trots op haar. Met haar gedrevenheid en enthousiasme weet zij zoveel mensen in beweging te krijgen. Ze biedt hen perspectief en laat mensen weer meedoen in de samenleving.”

Ook wethouder Patrick Kiel reageert enthousiast: “Wat een fantastisch nieuws dat Mirjam gewonnen heeft. Wij wisten natuurlijk al lang dat ze de beste is! Een hele mooie beloning voor haar grote inzet om sporten en bewegen voor iedereen in Leusden mogelijk te maken.”

Mirjam werkt als buurtsportcoach bij Lariks en heeft als missie bewegen en sporten voor iedereen mogelijk te maken met een toegankelijk aanbod passend sporten.