Bijna gratis relatiecursus voor stellen. Houd Me Vast start in mei en er is ruimte voor 6 stellen (het liefst) met thuiswonende kinderen in de gemeente Leusden, maar alle aanmeldingen zijn welkom. 

De gemeente Leusden zet in samenwerking met Stichting EFT Nederland in op het verbeteren van de relatie tussen ouders. Met als doel om de jeugdige(n) te beschermen en de impact bij het eventueel uit elkaar gaan op hen zo klein mogelijk te maken.

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. Dit is een vorm van relatietherapie die draait om hechting en emoties. De aanpak is ontwikkeld door Dr Sue Johnson uit Canada en er is wetenschappelijk veel onderzoek naar deze vorm van relatietherapie gedaan. De therapie  is aantoonbaar effectief gebleken in het verbeteren van relaties; tot wel tachtig procent van de stellen geeft aan er baat bij te hebben gehad. 

De training wordt gegeven door EFT therapeut Cynthia Muller en poh Dineke de Beer. In 8 bijeenkomsten van 2,5 uur werken de 6 stellen aan hun relatie met een boek, voorbeeldvideo's en huiswerkopdrachten. Na 3 maanden volgt nog een terugkombijeenkomst. 

Bekijk hier de folder

Houd Me Vast, omdat liefde aandacht nodig heeft

Data: 15 mei t/m 3 juli 

Tijd: 10.00u tot 11.30u 

Locatie: Huis van Leusden, ’t Erf 1, 3831 NA Leusden

Eigen bijdrage: 25 euro per koppel voor het werkboek + aanschaf van het boek Houd me Vast van Sue Johnson (evt ook via de bibliotheek of als luisterboek beschikbaar). 

Normaal kost deze cursus 900 euro!

Aanmelden bij: ddebeer@pohggzleusden.nl

Goed om te weten: we komen samen in een groep, maar je hoeft geen persoonlijke zaken te delen. Het theoretische gedeelte is gezamenlijk. De opdrachten uit het werkboek doe je met je partner in een aparte ruimte. 

Investeren in je relatie, doe je (ook) voor je kinderen