Opstart activiteiten in de gemeente Leusden

De Bron is weer open

De Bron start weer met de inloop. Maar er is slechts een beperkt aantal bezoekers toegestaan en aanmelden vooraf is verplicht. Wilt u komen?  Of kent u iemand die er graag even tussenuit wil en anderen ontmoeten? Bel of app dan met Evelien via 06 41497612. Lees meer over De Bron

Wijkkamer Alandsbeek start weer

Wijkkamer Alandsbeek is gestart met ontmoeten op maandagmiddag (dus niet in de ochtend) van 15.30 – 17.00 u (in de tuin, bij regen gaat het niet door)

LeusdenZet start activiteiten

In overleg met Maxima’s en de gemeente Leusden hebben we afspraken kunnen maken over het gebruik van Het Lab, uiteraard met in achtneming van alle Corona maatregelen. De komende week werken we hard aan het opstarten van activiteiten in het Lab, zoals het Crea ZeT Atelier en Coderdojo’s. Ondertussen kun je al een boek ophalen in de ruilboekenkast in Maxima’s en bekijken we de mogelijkheden voor de koffieochtend of een alternatief daarvan.

Heb je ideeën voor leuke activiteiten, neem dan vooral contact met ons op via info@leusdenzet.nl .

Buurthuiskamer De Oude Bieb (DAVA)

U bent weer welkom in de Buurthuiskamer aan de Walter van Amersfoortstraat. Kijk hier op welke dagen en tijden. 

Zorg voor een protocol

Goed nieuws: Volgens richtlijnen van de rijksoverheid mogen wijkcentra en ontmoetingsplekken weer open vanaf 1 juni. Er mogen dan maximaal 30 personen (inclusief medewerkers/vrijwilligers) aanwezig zijn en natuurlijk moet het veilig gebeuren. Voorwaarde voor heropening is dan ook dat er een protocol voor coronamaatregelen aanwezig is. In dit protocol is vastgelegd welke maatregelen zijn getroffen om te voldoen aan de richtlijnen. Dus denk aan: Is er een looproute zodat 1,5 m afstand geborgd is? Treffen jullie extra hygiënemaatregelen? Zijn er desinfectiemiddelen voor bezoekers? Moeten bezoekers zich van tevoren aanmelden? Doen jullie dan een gezondheidscheck? Hoe houden jullie toezicht op naleving van de regels tijdens activiteiten? Etc.

Hulp nodig bij het maken van een protocol?

Op deze website vind je handige tips en een invulformulier. Heb je er ondersteuning bij nodig? Neem dan contact op met Lariks. Bel ons via: 033 303 44 44 (op werkdagen tussen 9.00 – 12.30 uur) en vraag naar Bea van Burgsteden of mail naar b.vanburgsteden@lariks-leusden.nl.

Wilt u meer weten over [ONDERWERP]?
Neem dan contact op met onze consulent. U vind onze contactgegevens op de contactpagina.