Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
Secretaris Bestuur afdeling Amersfoort van Alzheimer Nederland
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
Leusden
Taakomschrijving
Het bestuur van Afdeling Amersfoort e.o. van Alzheimer Nederland zoekt een secretaris
De taakomschrijving is als volgt:
  • Amersfoort
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • Een administratieve spin-in-het-web
  • Vaardig met taal én Microsoft Office
  • Van nature nauwkeurig
  • Vindt het leuk in een team te werken
  • Komt graag met verschillende mensen in contact
Tijdsbesteding
Minder dan 4 uur per week
Eventuele bijzonderheden
Heb jij interesse in een carrière als vrijwilliger bij Alzheimer Nederland en wil je graag nader met ons kennismaken? Maak je interesse dan bekend via mailadres b.houwing@alzheimervrijwilligers.nl.
Wil je liever eerst meer informatie? Bel of mail dan Bertien Houwing, voorzitter afdeling Amersfoort e.o., tel. 06-10956009 of mail b.houwing@alzheimervrijwilligers.nl.
Korte omschrijving van de organisatie
Alzheimer Nederland vertegenwoordigt mensen met dementie en hun mantelzorgers. Met 48 regionale afdelingen, 3650 vrijwilligers en 22.000 collectanten zijn we altijd in de buurt. Met onze vrijwilligers geven we voorlichting en informatie en bieden we ondersteuning. We organiseren ontmoetingen om ervaringen te delen of in contact te komen met anderen.
Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. We zijn een gezondheidsfonds én een patiëntenorganisatie. Samen met vrijwilligers, donateurs, collectanten, onderzoekers, bedrijven en andere betrokkenen zetten we ons in op verschillende terreinen.
Je gaat aan de slag bij Afdeling Amersfoort e.o. Alle vrijwilligers in onze regio werken hard om de regio dementievriendelijk te maken. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat we mensen in de buurt ondersteunen. Ze behartigen hun belangen, geven voorlichting en organiseren ontmoetingen om ervaringen te delen of in contact te komen met anderen.
URL naar vacature op eigen website
https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/amersfoort-eo/vrijwilligerswerk/secretaris
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Bertien Houwing
Adres
Telefoonnummer
06-10956009
E-mailadres
a.houwing@casema.nl
Website organisatie
https://www.alzheimer-nederland.nl/

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.