Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
Secretaris van het bestuur van afdeling Amersfoort e.o. van Alzheimer Nederland
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
Leusden
Taakomschrijving
Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Amersfoort e.o. zoekt een secretaris!

Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je als vrijwilliger een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? Dan is deze functie misschien wat voor jou!

Als secretaris ben je de rechterhand van de voorzitter in het voorbereiden van de vergaderingen en het bewaken van de gemaakte afspraken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de afdeling en beheert de inbox. Je beheert de gegevens van de vrijwilligers in jullie afdeling en vindt het leuk om praktische ondersteuning te bieden (regelen en organiseren). Je bent pro-actief, dat uit zich onder meer door de actieve bijdrage die je levert in het bestuur en doordat je nieuwe ontwikkelingen bij onder andere Alzheimer Nederland onder de aandacht van het bestuur brengt.

De taakomschrijving is als volgt:
  • Wij hebben met name belangstelling voor iemand die: • talent heeft voor heldere communicatie in woord en geschrift • proactief is, initiatieven neemt en anticiperend kan handelen • vaardig is in het werken met Word, Excel, internet, crm-systemen en e-mailprogramma’s • het leuk vindt om te werken met en voor vrijwilligers
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • Zie taakomschrijving.
Tijdsbesteding
2-4 uur per week.
Eventuele bijzonderheden
Het bestuur van de afdeling Amersfoort e.o. heeft als werkgebied de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Soest en Woudenberg.
Korte omschrijving van de organisatie
Alzheimer Nederland afdeling Amersfoort e.o. is een vrijwilligersorganisatie die de belangen behartigt van en activiteiten organiseert voor mensen met dementie en hun mantelzorgers in de gemeenten van regio Amersfoort. Zo geven we voorlichting en training, b.v aan winkelpersoneel, aan medewerkers van de gemeente en aan schoolklassen. We organiseren de Alzheimer cafés Amersfoort-Leusden, Baarn-Soest, Bunschoten-Spakenburg en Woudenberg-Scherpenzeel en we zetten ons in voor een meer dementievriendelijke samenleving.
URL naar vacature op eigen website
https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/amersfoort-eo/secretaris-regionale-afdeling-0
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Bertien Houwing
Adres
p/a Stationsplein 121
Amersfoort 3818LE
Nederland
Map It
Telefoonnummer
06-10956009
E-mailadres
b.houwing@alzheimervrijwilligers.nl
Website organisatie
http://www.alzheimer-nederland.nl

 

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.