Sport en bewegen voor iedereen

‘Sport doet iets met je!’ is het thema van de Nationale Sportweek, van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september. In de gemeente Leusden organiseert LeusdenFit in samenwerking met sportverenigingen activiteiten om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren wat sport met je doet én dat sport voor iedereen toegankelijk is.

Meedoen en toegankelijkheid zijn belangrijke thema’s voor de gemeente Leusden. Ook als het om sport en bewegen gaat. Tijdens de Nationale Sportweek is er in de gemeente Leusden daarom extra aandacht voor activiteiten op maat zodat iedereen mee kan doen. Zo is er Tennis op maat, WandelBeweegFit, TrimFit voor vrouwen met een kleine beurs, Bootcamp voor kinderen met overgewicht of een chronische aandoening en Streetdance voor specials. Kijk op www.lariks-leusden.nl/nationale-leusdenfit-sportweek-gratis-proeflessen/ voor een overzicht.

Beweegloket helpt volwassenen en kinderen op weg

Mensen die twijfelen of een sport of activiteit bij ze past, bijvoorbeeld omdat ze autisme, een chronische aandoening of overgewicht hebben of herstellen van een operatie of COVID, zijn welkom bij Mirjam van het Beweegloket. Ook met inwoners die weinig te besteden hebben, denkt Mirjam graag mee. In de gemeente Leusden zijn mogelijkheden voor iedereen.

 Contactgegevens Beweegloket – Lariks

Bel of mail buurtsportcoach Mirjam Hagenaar: via 06 500 60 896. Mail: m.hagenaar@lariks-leusden.nl