Vacatures bij Lariks

We hebben een paar mooie vacatures. Misschien wel jouw nieuwe baan..?

Ambulant begeleider, schaal 8 (min 2.811 – max. 4.006 bij 36-urige werkweek)

Consulent Triage wijkteam, schaal 9 (min € 2.956 – max. € 4.358)

Jongerenwerker 24 uur schaal 6 (min. € 2.348 max. € 3.361)

Consulent / Sociaal werker Lokaal team 24 – 28 uur, schaal 9 (€2.956- €4.358)

Ook open sollicitaties zijn altijd welkom. Heb je belangstelling voor onze organisatie? Mail dan naar sollicitaties@Lariks-leusden.nl

Werken bij Lariks

Werken bij Lariks is werken bij een organisatie waarin je echt iets betekent voor de samenleving. Lariks is de plek voor welzijn en zorg in de gemeente Leusden. We helpen inwoners zich beter en sterker te voelen. Of het nu gaat om senioren, gezinnen of kinderen. Dat doen we bijvoorbeeld met trainingen en workshops voor groepen inwoners, door activiteiten te organiseren en lotgenootcontacten te stimuleren. Naast ondersteuning aan groepen inwoners bieden we als het nodig is individuele begeleiding.

Samen voor de inwoner: onze teams

Team Samenleving:

Focus op preventie en ontwikkeling/uitvoering van collectief aanbod met specifieke aandacht voor mantelzorg, rondkomen, vrijwilligersondersteuning, vervoer, Maatjes, eenzaamheid. jongerenwerk en opvoeden en opgroeien.

Team Triage:

• Poortwachtersfunctie, informatie en advies
• Inzetten collectieve en voorliggende voorzieningen • Enkelvoudige beschikkingen

Team Lokaal:

Individuele begeleiding bij enkelvoudige en meervoudig complexe problematiek (inclusief zorgmeldingen en crises), specialistische Wmo vragen. Inzet Jeugdwet, Wmo.
• Casus- en/of procesregie
• Begeleiding individueel en/of gezinnen

Binnenkort: team Ambulante begeleiding

Ambulante begeleiding is een nieuwe functie binnen Lariks en komt voort uit regionale afspraken waarin wijkteams zelf meer begeleiding bieden (Minder beschikken, meer begeleiden). Ambulante begeleiding is volgens deze afspraken een Algemene voorziening. Voor deze uitbreiding van ons takenpakket vormen we een nieuw team: Team Ambulante begeleiding. Naar verwachting zal dit uitgroeien tot een team met 8 à 10 medewerkers.  

Met elkaar en voor elkaar

Als medewerker maak je deel uit van organisatie met ± 50 medewerkers. Een goede sfeer, collegialiteit en betrokkenheid zijn vanzelfsprekende ingrediënten. Je krijgt mogelijkheden aangereikt om jezelf professioneel te ontwikkelen.

Lariks is gevestigd in Huis van Leusden gelegen in het centrum met winkels, parkeergelegenheid en openbaar vervoer vlakbij.

Vrijwilligerswerk vacatures

Weten welke vacatures er voor vrijwilligerswerk zijn? Of zelf een vrijwilligersvacature plaatsen in de vacaturebank? Kijk dan hier.