Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
Een ondernemende vrijwilliger die zich wil ontwikkelen in de fondsenwerving.
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
Leusden
Taakomschrijving
Humanitas Eemland fondsenwerver
De taakomschrijving is als volgt:
  • in- en extern werven van fondsen
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • ondernemend
  • bovengemiddelde communicatieve vaardigheden
  • verbinder
Tijdsbesteding
4-6 uur
Eventuele bijzonderheden
Humanitas Eemland zoekt op korte termijn een vrijwilliger fondsenwerving die samen met ons nieuwe bestuurslid Frank Moors een plan opstelt en uitvoer geeft aan het verkrijgen van extra geldmiddelen ter ondersteuning van de diverse mensgerichte Humanitas activiteiten. In deze huidige tijd kan en mag Humanitas niet alleen meer afhankelijk zijn van de diverse regionale subsidies.

Er zal sprake zijn van een aanpak naar interne ( leden, donateurs en vrijwilligers) en externe partijen (bedrijven en fondsen). Hierbij kom jij in contact met alle onderdelen van Humanitas Eemland en leg jij contact met diverse bedrijven en organisaties in de regio.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende vrijwilliger die zich wil ontwikkelen in de fondsenwerving. Jij zal bij Humanitas diverse workshops/webinars kunnen volgen. Hier is sprake van een nieuwe vrijwilligers rol, waarbij je kunt rekenen op een tijdsbesteding van circa 4 tot 6 uur per week.

Heb jij interesse ? Stuur jouw reactie naar : eemland@humanitas.nl

Korte omschrijving van de organisatie
In de regio Eemland heeft Humanitas meer dan 250 vrijwilligers, die samen honderden mensen steun bieden. Wij bieden thuisadministratie, vriendschappelijk en activerend huisbezoek, opvoedingsondersteuning (Home-Start), steun bij verlies en rouw, taalcoaches, Sociale Kringen, BOR ( Begeleide Omgangsregeling bij scheiding) en het maatjesproject voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.

Onze afdeling is actief in de gemeenten Amersfoort, Eemnes, Leusden, Soest, Baarn, Eemnes, Bunschoten-Spakenburg, Woudenberg en Barneveld.

URL naar vacature op eigen website
https://www.humanitas.nl/afdeling/eemland/vacatures/een-ondernemende-vrijwilliger-die-zich-ontwikkelen-in-de-fondsenwerving/
Stap 2: Adresgegevens
Naam
Jans Folkersma
Adres
Muurhuizen 104
Amersfoort 3811 EL
Nederland
Map It
Telefoonnummer
033 479 0840
E-mailadres
eemland@humanitas.nl
Website organisatie
https://www.humanitas.nl/eemland/
Termijn vacatures
vanaf 26/10/2020

 

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.