Stap 1: Algemene informatie
Titel van de vacature
Vrijwilliger Hof van Leusden
Wijk waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Keuze uit:
Leusden
Taakomschrijving
Hof van Leusden is een dagbesteding/algemene voorziening voor ouderen uit Leusden met beginnende geheugenproblematiek en eenzaamheid. Per 3 mei 2022 starten wij met de dagbesteding op dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 15.00 uur. vanaf september zijn we maandag t/m vrijdag geopend. Wij willen de bezoekers structuur en een veilige omgeving bieden. Wij zoeken vrijwilligers die graag een spelletje spelen, praatje maken, wandelen, koken met onze bezoekers. Bent u enthousiast geworden of heeft u vragen nodigen wij u uit om contact op te nemen.
De taakomschrijving is als volgt:
  • aandacht voor ouderen uit Leusden
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • sociaal vaardig
  • kennis van de doelgroep
  • luisterend oor
  • gezelligheid
Tijdsbesteding
in overleg
Eventuele bijzonderheden
Hof van Leusden is gevestigd in de Smederij op Hoefijzer 18.
Het is een hele nieuwe voorziening voor de ouderen uit Leusden.
Korte omschrijving van de organisatie
WELZIN is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en voor mensen die iets voor anderen of hun eigen buurt willen doen. Wij streven er naar dat iedere inwoner van Eemland, van jong tot oud, op zijn eigen manier, deel kan nemen aan onze samenleving. Soms met hulp van anderen, dichtbij en zoveel mogelijk op eigen kracht.

Wij geloven in een sociale samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet. Ieders welbevinden vinden wij zinvol, van individu, tot groep als buurt. Dat drijft ons om ons werk effectief, met warmte en oprechte aandacht te doen.

Stap 2: Adresgegevens
Naam
Pauline van de Greijn
Adres
Hoefijzer 18
Leusden 3833 XB
Nederland
Map It
Telefoonnummer
0613989381
E-mailadres
hofvanleusden@welzin.nl
Website organisatie
https://welzin.nl

 

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaand formulier. Uw reactie wordt direct per email verstuurd naar Sociaal Plein Leusden.