Download onze App!

LeusdenLeeft is een initiatief van de gemeente Leusden en Lariks welzijn en zorg. Het is een App voor alle Leusdenaren. Bekijk eenvoudig wat er te doen is de buurt en hoe u mee kunt doen. Elkaar ontmoeten, sporten, koffiedrinken, naar een voorstelling of cursus volgen… het kan allemaal via deze App. 

Download de App!

Ontdek wat er te doen is

De app is te downloaden voor Apple en Android en gemakkelijk te gebruiken op tablet en mobiel. De app laat per dag zien wat er te doen is in de gemeente Leusden. 

Ontmoet elkaar in Leusden: download de App!

Welke activiteiten staan op de app? Er is in de gemeente Leusden van alles te doen. Op de app vindt u dus ook veel. Van biljarten in De Bron en koffiedrinken in de Oude Bieb tot Girls Only bij Fort33 en tennis voor senioren bij KC Antilopen. Gemiddeld vindt u op de app wel 12 activiteiten per dag! Weten wat er volgende week te doen is? Klik op de kalenderfunctie en kies de dag waarop u iets wilt gaan doen. Iets leuks gevonden? Laat het weten aan een ander via de handige whats-app functie. Of nodig die ander uit om mee te gaan.

Zelf een activiteit of evenement delen? Dat is heel eenvoudig via www.leusdenleeft.nl/aanmelden. Met behulp van een formulier deelt u in een paar stappen uw evenement met alle gebruikers van de app. De app deelt automatisch de activiteiten van DAVA, Fort33, LeusdenZet, Theater De Tuin, De Til, VVV Eemland en www.lariks-leusden.nl.

TIP: Heeft u de oude versie van de app nog uw telefoon staan? Verwijder deze dan en download de LeusdenLeeft app opnieuw.

Download de App!

Hulp nodig bij het downloaden of gebruik?

Op maandag van 10 – 12 uur is er het Digitaal Hulpplein van Gilde Leusden in de bibliotheek (de bibliotheek is dan gesloten voor het uitlenen van boeken). U kunt met uw smartphone, tablet, e-reader of laptop bij een van de vrijwilligers van Gilde Leusden terecht om problemen op te lossen of om te leren hoe je iets moet doen.

Liever op papier? Een deel van het aanbod dat op de LeusdenLeeft app staat, vindt u in de folder ‘Welzijn en Zorg. Dat doen we samen’. De folder is op te halen bij Lariks in Huis van Leusden en aan te vragen via 033 303 44 44.

Let op: als gevolg van (weer)omstandigheden kunnen activiteiten worden geannuleerd. Check om teleurstelling te voorkomen altijd even bij de locatie en/of website van de organisatie.

Initiatief LeusdenLeeft

De LeusdenLeeft app is een initiatief van de gemeente Leusden en Lariks. Met de app maken we meedoen in de samenleving en deelname aan de vele activiteiten en voorzieningen nog gemakkelijker.