Vrijwilligersboekje – doet u ook mee? Vrijwilligersorganisaties – en natuurlijk de vrijwilligers – zetten zich actief en onbetaald in voor de samenleving. Dat is bijzonder, waardevol en belangrijk. Maar vinden en binden van vrijwilligers gaat niet vanzelf. Met de vrijwilligersvacaturebank ondersteunen we organisaties bij het vinden van vrijwilligers. Het goede nieuws is dat een groeiend aantal inwoners via deze vacaturebank een passende vrijwilligersvacature vindt.

Boekje over vrijwilligerswerk in Leusden

Maar we willen meer doen. Daarom gaan we een boekje maken waarin vrijwilligersorganisaties zich kunnen presenteren: Wat doe je als organisatie? Voor wie? Wat voor werk kun je als vrijwilliger doen etc. Inwoners krijgen zo een goed beeld van de mogelijkheden van vrijwilligerswerk in gemeente Leusden. Voor elke organisatie is er één pagina beschikbaar. De pagina bestaat uit een vast stramien met ruimte voor tekst en beeld.

Hieronder ziet u hoe het er (ongeveer) uit komt te zien: de voorzijde van het boekje en een voorbeeld van een pagina zoals die door een vrijwilligersorganisatie kan worden gevuld. De tekst en de beelden die er nu staan zijn uiteraard fictief. concept pagina voorzijde boekje vrijwilligerswerk Het boekje wordt gedrukt en verspreid en er komt een online versie. Willen jullie (kosteloos) één pagina in dit boekje? Vul dan zsm het formulier in en voeg logo en/of foto’s bij.

Vragen?

Heb je vragen over dit initiatief? We horen ze graag. Mail naar Esmeralda Willemsen

Formulier inzending vrijwilligersboekje