Click to listen highlighted text!
  • rondkomen in Leusden

Moeite met rondkomen? Er kan vaak meer dan u denkt! Bijvoorbeeld dat u een deel van de gemeentelijke belasting niet hoeft te betalen. Of dat de gemeente meebetaalt aan de kosten van uw zorgverzekering. Klik op onderstaande knop voor alle financiële regelingen in de gemeente Leusden.

Heeft u vragen over geldzaken of uw inkomen? In Huis van Leusden krijgt u financiële hulp bij het Sociaal Maatschappelijk Steunpunt, Geldloket, Sociaal Juridische Dienstverlening (Juridische bijstand) of Schuldhulpverlening. Klik op onderstaande knop voor meer informatie. Let op: tijdens de lockdown zijn er GEEN inloopspreekuren. SMS is gesloten. U kunt wel een afspraak maken met Sociaal Juridische Dienstverlening. Kijk daarvoor hier.

rondkomeninleusden.nl is een initiatief van: Sociaal Maatschappelijk Steunpunt, NVA (integratie en participatie), Z-Point Leusden, Voedselbank Leusden, Raad voor de Cliëntparticipatie Leusden, Huiskamer van Leusden, Geldloket Leusden, Stadsring51, Sociale Dienst Amersfoort/Leusden, gemeente Leusden en Lariks.

Click to listen highlighted text!