28 mei 2024

Gastheren/dames voor activiteiten

Wij zoeken meerdere enthousiaste vrijwilligers die gastheer/gastvrouw willen zijn tijdens de voorbereidingen en uitvoering van activiteiten. De activiteiten zijn voor (oudere) buurtbewoners, om met elkaar in contact te komen en elkaar te ontmoeten. Een gezellige vrijetijdsbesteding. De vrijwilligers kiezen zelf voor de activiteit(en) waarbij ze betrokken willen zijn. Voorbeelden van activiteiten zijn: koffieochtend(en), creatieve bijeenkomst, spelletjesmiddag, een bingomiddag, een "aanschuifmaaltijd" en informatieve bijeenkomsten. Ook kun je in overleg zelf activiteiten organiseren. Daarbij krijg je de nodige ondersteuning. Als vrijwilliger doe je ertoe en bezorg je een groep buurtbewoners een fijne tijd en ontstaan er fijne contacten. Dit wordt zeer gewaardeerd.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • Open staan voor de ander
  • Een luisterend oor
  • Humor op z'n tijd is ook altijd gezellig!
Regio/gebied Leusden
Tijdsbesteding gemiddeld 2 - 3 uur per week
Link vacature
Reageren
De Deel
Zaaier 60 A
3833VW Leusden
Therry Rottier
info@dedeelleusden.nl

Wijkkamer De Deel

Wijkkamer De Deel beschikt over een prachtige ontmoetingsruimte in hartje Leusden. De werkzaamheden worden voorbereid en uitgevoerd door het Bestuur van 4 personen en een team van circa 15 vrijwilligers. We zijn een snel groeiende groep. We proberen met ons team een antwoord te geven op de snel groeiende maatschappelijke vraag.

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaande knop. Uw reactie wordt direct per email verstuurd.
Klik hier om te reageren