11 december 2023

Word Buddy van een nieuwkomer met vluchtelingachtergrond - Leusden

Als buddy’s word je gekoppeld op basis van gemeenschappelijke interesses. In een periode van 4 maanden spreek je 1 keer per week met elkaar af. In die periode organiseert Buddy to Buddy gezamenlijke activiteiten waar je elkaar op een laagdrempelige manier kan ontmoeten. Daarnaast is er begeleiding in de vorm van intervisiegroepen om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Na afloop blijven buddy’s veelal contact houden en kun je blijven aansluiten bij de activiteiten die Buddy to Buddy organiseert. Jong, oud, alleen, samen met partner of met gezin; iedereen is welkom om deel te nemen. We zoeken juist mensen met verschillende kwaliteiten en interesses om optimaal te matchen met de nieuwkomers.
Gevraagde vaardigheden en competenties:
  • Interesse en nieuwsgierigheid in de ander is het belangrijkst.
Regio/gebied Leusden
Tijdsbesteding 2 uur per week
Link vacature https://buddytobuddy.nl/afdeling/leusden/
Reageren
Lariks welzijn en zorg
't Erf 1
3831NA Leusden
Buddy to Buddy Leusden
06-45165069
leusden@buddytobuddy.nl

Buddy to Buddy gelooft in een wereld waarin we maximaal van elkaar mogen verschillen en tegelijkertijd maximaal met elkaar verbonden zijn.

Wie zijn wij? Stichting Buddy to Buddy verbindt nieuwkomers met een vluchtelingenachtergrond aan dorpsgenoten in Leusden. Naast bestaande professionele hulp is er onder nieuwkomers behoefte aan gelijkwaardig sociaal contact. Tegelijkertijd zijn er ook Nederlanders die hun blik willen verruimen en hun wereld open willen stellen voor een nieuwkomer. Opmerking: Bij locatie ziet u Lariks welzijn en zorg staan. Dat is omdat wij nog geen vaste locatie in Leusden hebben.

Reageren of meer informatie?

Wilt u reageren of meer informatie over deze vrijwilligerswerkvacature? Maak gebruik van onderstaande knop.
Klik hier om te reageren